Dental Alliance
September 26, 2022

Accident mortal, cu două victime, pe E85

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

E85, numit si Drumul Morții, face noi victime. Un tânăr de 21 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, a adormit la volan, părăsind sensul sau de mers și a izbit în plin un camion înmatriculat în Ucraina. Acesta se fla în afara părții carosabile, unde șoferul făcea pauză. În urma impactului, ambii șoferi au decedat.

La data de 21.05.2022, în jurul orei 05:00, pe DN 2-E85 în afara localității Răcăciuni, un conducător auto de 21 de ani, din județul Tulcea, în timp ce se deplasa cu o autoutilitară pe direcția București-Bacău a intrat în coliziune cu un ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, parcat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul ambilor conducători auto, rănirea gravă a unui pasager de 15 ani și rănirea ușoară a unui tânăr de 23 de ani. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și descarcerarea, încadrate cu 10 pompieri militari, transmite ISU Bacău.

În acest moment, traficul se desfășoară  pe un singur sens, în continuare efectuându-se cercetarea la fața locului. (sursă foto: umbraresti-informat.ro)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.