Accident mortal în Neamț
San Marco Roman

July 14, 2020

Accident mortal în Neamț

fereastra1

La data de 10 februarie a.c., în jurul orelor 19.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Roznov au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Borlești și soldat cu decesul unei persoane.

Din cercetările efectuate a reieșit că,  un bărbat de 47 de ani, din Piatra Neamț a condus un autoturism pe DJ 156 A, din direcția de mers Borlești spre Roznov, iar în localitatea Mastacăn a surprins și accidentat un bărbat, de 61 de ani din Borlești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

În urma impactului, victima a suferit leziuni grave, la fața locului fiind solicitat și un echipaj medical, care a constatat decesul acesteia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare negativă.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au condus la producerea evenimentului rutier.

Având în vedere că principalele evenimente rutiere s-au produs pe fondul indisciplinei pietonale, polițiștii nemțeni recomandă pietonilor să acorde o atenţie deosebită modului în care circulă pe stradă întrucât poartă atât responsabilitatea siguranţei lor, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.