Dental Alliance
November 28, 2023

Accident pe E85 Horia, 7 persoane implicate, 2 au ajuns la CPU Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La ora 12:16, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, în comuna Horia. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman.
Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii au găsit într-unul din autoturisme o persoană încarcerată. Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei femei de 68 de ani, pasageră în autoturism. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD TIM ulterior fiind transportată la CPU Roman.


Conducătorul auto, un bărbat de 72 ani a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD EPA, ulterior fiind transportat la CPU Roman
Cinci persoane din celălalt autoturism implicat s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.
Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de circulație.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap