January 25, 2021

Accident pe E85 între între un autotren și un autoturism, un copil de 9 luni a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la CPU Roman

Prin apel la 112, in jurul orei 15:31, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Nisiporești din comuna Botești. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
În urma accidentului rutier produs între un autotren și un autoturism au rezultat două victime conștiente, neîncarcerate.Victimele acestui accident sunt doi copii, pasageri din autoturism.
Un copil de 10 ani a fost preluat de echipajul de paramedici, iar un copil de 9 luni a fost preluat de echipajul de la SAJ. După ce au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ambele victime au fost transportate la CPU Roman.
Echipajul de intervenție a asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au degajat, curățat și spălat căile rutiere de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.