Dental Alliance

July 23, 2024

Accident pe E85 lângă Bacău: Un TIR a spulberat un taxi

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Un accident rutier grav a avut loc astăzi în satul Gheorghe Doja din comuna Racaciuni, în jurul orei 06:25 dimineața, când un camion și un autoturism au intrat în coliziune. Incidentul a avut consecințe serioase, iar șoferul autoturismului a rămas incarcerat în interiorul vehiculului.

Imediat după producerea accidentului, au fost mobilizate forțe de intervenție pentru a gestiona situația și a oferi asistență necesară victimelor. Un echipaj ASAS – P.L. Sascut, un echipaj SMURD și o echipă de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Bacău s-au deplasat prompt la fața locului.

Scopul principal al echipei de intervenție a fost de a asigura asistență medicală de urgență și de a extrage șoferul incarcerat din autoturismul avariat. Pompierii și paramedicii au lucrat într-un ritm alert, folosind echipamente speciale și tehnici de descarcerare pentru a elibera victima din vehicul.

După ce a fost extrase, șoferul a fost transferat în siguranță în ambulanță și transportat la cel mai apropiat spital pentru evaluare medicală și îngrijiri suplimentare. Starea sa de sănătate nu a fost dezvăluită până în acest moment.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a determina cauzele exacte ale accidentului rutier. Echipa de cercetare va examina atât locul accidentului, cât și vehiculele implicate, în încercarea de a reconstitui cu precizie evenimentul.

Pe fondul acestui incident, autoritățile locale îndeamnă conducătorii auto să fie extrem de atenți în trafic și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de tragedii.

Încheierea anchetei va aduce mai multe informații cu privire la cauzele și responsabilitățile implicate în acest accident rutier grav din comuna Racaciuni.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN2-E85 a fost complet blocat pe ambele sensuri de mers. Poliția a sosit la fața locului pentru a gestiona circulația și a efectua cercetările necesare în vederea stabilirii cauzelor exacte ale accidentului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.