Dental Alliance

Accident pe strada Sucedava din municipiul Roman, 3 autoturisme implicate

0
YRY Residence

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs, marți la amiază, în municipiul Roman din județul Neamț. O autoutilitară și un autoturism care circulau din sens opus s-au ciocnit, iar din impact mașina a lovit un alt autoturism.

Potrivit IPJ Neamț, accientul s-a produs în jurul orei 13.10, pe strada Sucedava din municipiul Roman.

Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs între o autoutilitară condusă de un bărbat de 44 de ani, din Horia, și un autoturism condus de un tânăr, de 31 de ani, din Ion Creangă, care circulau din sensuri opuse.

Din impact, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul condus de un bărbat de 52 de ani, din Secuieni.

În urma evenimentului rutier, șoferul primului autoturism implicat în accident  a fost rănit.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 

Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs între o autoutilitară condusă de un bărbat, de 44 de ani, din Horia și un autoturism condus de un tânăr, de 31 de ani, din Ion Creangă, care circulau din sensuri opuse. Din impact, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul condus de un bărbat de 52 de ani, din Secuieni.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului din localitatea Ion Creangă.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, ap. Pușcașu Georgiana.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap