January 22, 2022

Accident rutier cu victime multiple, în Neamț

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț a transmis un mesaj de ultimă oră cu privire la producerea unui accident rutier în Topolița, comuna Grumăzești.

Din primele informații se pare că accidentul s-a soldat cu rănirea mai multor persoane.

Pompierii sunt la fața locului, asigurând măsurile PSI.

Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe raza localității Topolița, comuna Grumăzești.
Accidentul rutier s-a produs între un autoturism și o autoutilitară în care se aflau patru persoane.


La  locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.
În urma producerii accidentului rutier, conducătoarea autoturismului a rămas blocată în interiorul acestuia. Forțele de intervenție, cu ajutorul tărgii lopată, au acționat pentru scoaterea victimei în condiții de siguranță.Victima, o femeie de 32 de ani, a fost preluată de un echipaj de la SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.

Din accident au rezultat încă două victime: conducătorul autoutilitarei (bărbat de 21 de ani) și un pasager din autoutilitară (45 de ani). Cele două persoane au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la CPU Târgu Neamț.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.