Dental Alliance
March 24, 2023

Accident rutier în lanț în localitatea Ruginoasa

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Un accident rutier în lanț a avut loc la Ruginoasa, DN 28 A, în localitatea Ruginoasa, județul Iași. Trei persoane au fost rănite după impactul dintre două camioane și un autoturism.

La fața locului au intervenit EPA Pașcani, o autospecială de primă intervenție Pașcani, o autospecială de descarcerare de la Secția Tg. Frumos și o ambulanță cu medic de la SAJ.

UPDATE: Potrivit IPJ Iași, în accident au fost implicate cinci autovehicule, care au intrat în coliziune față-spate. În urma impactului, dintr-un autoturism ar fi sărit sticle de bere pe o altă mașină s-ar fi deplasat din sens opus.

Toți conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.


Echipajele care au ajuns la locul interventiei au constatat că în urma accidentului rutier au rezultat 3 victime, din care 2 neincarcerate, constiente și o victimă încarcerată, conștientă.

Victima încarcerata a fost extrasa din habitaclu, conștientă, este o femeie, de aproximativ 50 de ani, a preluată de SAJ și transportată la spital.

O altă victimă a fost transportată la spital de EPA, a treia victimă refuză transportul la spital.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap