Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Accident rutier pe DN 15 în Neamț între autoturism în care se aflau două persoane și o autocisternă

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

La ora 13:21, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier pe DN 15, în comuna Alexandru cel Bun. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane și o autocisternă în care se afla doar conducătorul auto.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.
Până la sosirea forțelor de intervenție, o femeie de 73 de ani, pasageră în autoturism, a fost scoasă de participanții la trafic. Acesta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Piatra Neamț.
În urma evenimentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au acționat pentru scoaterea victimei din autoturism, un bărbat de 75 ani. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la UPU Piatra Neamț.
Deasemenea, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.