Dental Alliance

Accident rutier – coliziune între 2 autocamioane pe E85, la Tețcani

1
YRY Residence

În această seară, la ora 20:33, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, în localitatea Tețcani din comuna Gherăești.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
Accidentul rutier s-a produs între două autocamioane (un cimentruc și un camion frigorific) in care se aflau doar conducătorii auto. În urma coliziunii unul dintre conducătorii auto a rămas blocat în interiorul cabinei.


Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au intervenit pentru scoaterea unui bărbat de 47 de ani, conștient cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Roman.
Cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 33 de ani, conștient cu poltraumatisme, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SAJ, ulterior fiind transportat la CPU Roman.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

1 thought on “Accident rutier – coliziune între 2 autocamioane pe E85, la Tețcani

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap