Tue. May 21st, 2019

ACCIDENT TERIBIL CU MULTIPLE VICTIME, PRINTRE CARE UN COPIL, ÎN DEJA CELEBRA INTERSECȚIE A E85 CU DRUMUL SPRE TĂMĂȘENI

Astăzi, 27 iulie, în jurul orei 12.00, un grav accident de circulație s-a produs la deja celebra intersecție a E85 cu drumul ce duce la Tămășeni. În accident au fost implicate trei autoturisme, din care unul singur a putut fi mișcat, ulterior, pe propriile roți.

Din primele declarații, cele ale martorilor și cele a persoanelor direct implicate, autoturismul marca Ford a încercat pătrunderea pe europeană, ieșind, fără să acorde prioritate, dinspre Tămășeni, dar acest fapt nu ne-a fost confirmat de către polițiști, ci doar de către soferul celuilalt autovehicul implicat, cât și de către unul din pasagerii aflați în acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea destul de gravă a unui minor și a altor trei persoane, acestea fiind transportate la spital. Din cauza acestui accident, coada de mașini a ajuns la câțiva kilometri lungime pe toate direcțiile, atât spre Iași, cât și spre Roman și înspre Tămășeni.

Vă reamintim că această locație, acolo unde soferii care vin dinspre Tămășeni încearcă să iasă în E85, a fost martora a zeci de accidente numai în ultii trei ani, probabil și din cauză că, de cele mai multe ori, pentru a afectua această manevră, șoferii trebuie să aștepte minute bune, datorită traficului intens de pe europeană și pentru că nici după atația ani și atâtea accidente, nu s-a gândit o variantă de fluidizare a traficului in acea zonă.

Deși responsabilitatea manevrelor aparține șoferului, nu putem să nu ne punem întrebarea: e chiar atât de greu să se găsească o soluție – gen sens giratoriu, sau o bandă de refugiu – pentru ca astfel de evenimente să nu se mai întâmple?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.