July 27, 2021

Această persoană e căutată de polițiști pentru că a retras bani de pe cardul furat de la o femeie.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț solicită sprijinul cetățenilor în vederea identificării unei persoane, de sex masculin, bănuite de comiterea  infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

La data de 13 iulie 2020, persoana în cauză și-ar fi însușit pe nedrept cardul bancar ce aparține unei femei și ar fi efectuat o operațiune de retragere a unei sume de 900 de lei de la un bancomat din municipiului Roman.

Imaginile de la camerele de supraveghere instalate surprind persoana bănuită de comiterea faptei în momentul retragerii sumei de bani de la bancomat.

În baza plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Serviciului de Investigații Criminale au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanei din imagini este rugat să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.