Dental Alliance

ACS Vulpitele Galbene – Reunirea lotului, în vederea pregătirii returului de campionat

0
YRY Residence

Astazi, 17 ianuarie, are loc reunirea lotului, în vederea pregătirii returului de campionat. Dacă senioarele ocupa locul 4 în Liga 2, seria 1,cu doar 3 puncte in spatele ocupantei locului trei, Chindia Târgoviște, junioarele noastre U17 sunt pe prima poziție cu șanse reale de a se califica din nou la Turneul Final.
Ambele echipe si-au propus evoluții mai bune în acest retur și rezultate pe măsură așteptărilor suporterilor noștri.
La nivelul lotului de jucatoare nu s-au produs modificări.In continuare ne bazam pe un nucleu de jucatoare cu experienta la care se adaugă junioare provenite din pepiniera proprie.
Pana pe 4 martie, când este programata prima etapa de campionat, “Vulpitele Galbene” vor disputa un număr de trei jocuri de pregatire, momentan doar unul dintre ele a fost stabilit ( 11 februarie, pe Stadionul din Poiana Stampei, impotriva echipei Gloria Bistrița, ocupanta locului 1, liga 2, seria 2.
Ne bazam în continuare pe sprijinul partenerilor nostri: Primăria Municipiului Roman, Restaurant “BULEVARD 33”, Loteria Romana, Csm Roman, și asteptam alături de noi și alți parteneri.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap