Dental Alliance
November 28, 2023

Acțiune a polițiștilor din Borlești, alături de copiii de la Școala Gimnazială Piatra-Șoimului

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Ieri, 8 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au desfășurat activități educative în cadrul Şcolii Gimnaziale Piatra-Șoimului, pe linia prevenirii infracțiunilor contra persoanei și a reducerii riscului rutier. Poliţiştii le-au prezentat elevilor regulile de circulaţie şi importanţa abordării unui comportament corect ca pietoni, pentru prevenirea implicării acestora în evenimente rutiere.

Astfel, elevii au învățat că trebuie să traverseze strada doar pe ,,zebră” sau pe culoarea verde a semaforului pentru pietoni, să se asigure de fiecare dată și să nu alerge pe trecerea pentru pietoni pentru a fi în siguranță. De asemenea, pentru prevenirea violenței în unitățile de învățământ, elevilor le-au fost prezentate modalitățile de rezolvare a unor conflicte pe cale amiabilă și li s-a reamintit cât de important este să fie toleranţi și să-i trateze pe cei din jur cu respect.

Astfel, copiii au înțeles că unul dintre cele mai importante drepturi pe care le avem este dreptul de a nu fi discriminați, dar totodată şi responsabilitatea de a nu-i discrimina pe ceilalți.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap