Dental Alliance
April 2, 2023

Acțiune bănoasă pentru polițiștii nemțeni: amenzi de peste 40.000 de lei într-o noapte

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

În noaptea de 11 spre 12 martie a.c., în intervalul orar 20:00-02:00, polițiștii din  cadrul Serviciilor de Ordine Publică și de Investigate a Criminalității Economice,  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală Gârcina, Ștefan cel Mare și Crăcăoani, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și reprezentanți ITM Neamț acționat în baza planului propriu de acțiune, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale. Acțiunea cu efective mărite a vizat, zona barurilor și a sălilor de jocuri, precum și siguranța rutieră prin efectuarea de filtre și controale.

Polițiștii au legitimat 119 persoane și au verificat 89 de autoturisme, fiind aplicate 56 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 40.000 de ron. Totodată, a fost reținut un permis de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap