San Marco Roman

San Marco Roman

Mon. Jan 27th, 2020

ACȚIUNE PENTRU COMERCIALIZAREA ILICITĂ DE PRODUSE AGROALIMENTARE

Pe parcursul a trei zile, polițiștii au efectuat peste 30 de controale pe linia depistării producătorilor  care comercializează ilicit produse agroalimentare de origine animală. Au fost aplicate peste 20 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 12 – 14 iulie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție al județului Neamț au acționat în vederea depistării și luării măsurilor legale împotriva micilor producători care comercializează ilicit produse agroalimentare de origine animală.

La acțiune au participat 39 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, investigare a criminalității economice și rutieră, care au efectuat verificări împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Animalelor – Neamț. 

Astfel, polițiștii au acționat în piețele, târgurile, oboarele și piețele agroalimentare de pe raza județului Neamț, unde au efectuat peste 30 de controale, fiind verificate și 4 unități comerciale.

Pe parcursul celor trei zile, polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, în valoare de peste 28.000 de lei.  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.