Dental Alliance

July 24, 2024

Acțiuni ale polițiștilor, desfășurate pe raza județului Neamț

0
YRY Residence

Go Padel Roman

În perioada 15-17 decembrie, polițiștii au fost permanent la datorie, desfășurând activități pentru siguranța cetățenilor. Activitățile au vizat atât prevenirea faptelor cu violență cât și prevenirea evenimentelor rutiere.

La data de 15 decembrie a.c., în intervalul orar 08:00 – 12:00, polițiștii din cadrul polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au acționat, pe raza de competență a secției, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, prevenirea şi combaterea faptelor care aduc atingere siguranței traficului rutier.

La data de 16 decembrie a.c., acțiunile au continuat pe raza Secțiilor de Poliție Rurală Dulcești, Ion Creangă, Săvinești, Săbăoani și Gârcina.

În perioada 16-17 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Biroului Protecția Animalelor, Poliției orașului Roznov şi cei din cadrul  Secțiilor de Poliţie Rurală Săbăoani, Stefan cel Mare şi Bicaz, împreună cu specialiști din cadrul D.S.V.S.A. Neamț au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de animale, verificării legalității sacrificării şi comercializării animalelor precum şi pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane pe raza de competentă a Poliției orașului Roznov şi a Secțiilor de Poliţie Rurală Săbăoani, Ștefan cel Mare şi Bicaz.

Pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 130 de sancțiuni contravenționale, fiind retrase 6 certificate de înmatriculare și reținut un permis de conducere. Polițiștii au efectuat verificări și testări cu aparatul etilotest, la aproximativ 260 de vehicule. Totodată, pe timpul desfășurării acțiunii polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au confiscat cantitatea de 4,07 m.c. material lemnos, în valoare de aproximativ 1.800 de lei, conducătorul auto în cauză fiind sancționat contravențional, conform Legii 171 din 2010.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.