Dental Alliance
October 1, 2023

Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța celor mici

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Prevenirea victimizării, a disparițiilor de minori, prevenirea înșelăciunilor în mediul online, a traficul și consumul de droguri, prevenirea evenimentelor rutiere sunt priorități ale polițiștilor nemțeni.

La data de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcesti alături de  pompieri din cadrul ISU Neamt și un echipaj din cadrul S.A.J. Neamț  au poposit în mijocul copiilor aflați în tabăra bisericii ,,Pogorarea Sfântului Duh”, din localitatea Horia, tocmai pentru a le vorbi copiilor despre aceste teme de prevenire. Polițiștii le-au prezentat efectele dispariției minorilor, faptul că mediul online nu este totdeauna prietenul lor fiind locul unde se comit și înșelăciuni.

De asemenea, polițiștii au abordat subiecte legate de consumul substanțelor psihotrope și cât de vulnerabil poți deveni când te afli sub influența acestora. Nu au fost neglijate nici temele privind siguranța celor mici în trafic, prevenirea evenimentelor rutiere în care pot fi implicati pietonii si acordarea primului ajutor în caz de nevoie.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap