Dental Alliance

Acțiuni pentru prevenirea infracțiunilor și contravențiilor în domeniul silvic

0
YRY Residence

La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au continuat să acționeze pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice. Pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au verificat legalitatea a 5 autovehicule ce efectuau transporturi de material lemnos, fiind aplicate un număr de 2 sancțiuni contravenționale, pentru abateri la Legea 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare totală de 8.000 de lei, fiind confiscată faptic cantitatea de aproximativ 6 metri cubi material lemnos, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Bicaz, iar valoric cantitatea de aproximativ 3,5 m.c. material lemnos.

Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două persoane, cu vârste de 31, respectiv 36 de ani, ar fi tăiat material lemnos din fondul forestier, din localitatea Bicazu Ardelean. În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap