Dental Alliance

June 21, 2024

Acțiuni permanente pentru siguranța cetățenilor din zona Romanului

0
YRY Residence

Go Padel Roman

În perioada 4-5 mai a.c., în intervalul orar 17:00-06:00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț și cei ai Biroului de Investigații Criminale Roman, împreună cu polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Neamț au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor contra persoanelor, care aduc atingere unor relații privind conviețuire socială, pe raza localităților Dulcești, Horia și Girov.

Concomitent, polițiștii Serviciului Rutier Neamț și ai Biroul Rutier Roman au acționat pe Drumul Național 15D, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Polițiștii au legitimat aproximativ 60 de persoane și au verificat 40 de autoturisme, pentru neregulile constatate fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale, fiind reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Astfel de acțiuni au scopul de a asigura siguranța cetățeanului și descurajarea fenomenului infracțional. Pe timpul desfășurării acțiunii nu au avut loc evenimente care să conducă la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.