Activitate a Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, alături de copiii instituționalizați din Ștefan cel Mare

La data de 16 Februarie, specialiști din cadrul ANITP-Centrul Regional Bacău, împreuna cu partenerii instituționali din cadrul IPJ Neamț-CAPC și ANA-CEPCA Neamț, au desfășurat activități informativ-preventive in rândul copiilor institutionalizați și care învață o meseria la Școala Profesională Specială din localitatea Ștefan cel Mare, Jud. Neamț.

Elevilor li s-a vorbit despre importanta respectării măsurilor de siguranta sanitara in contextul pandemic general, despre violenta in scoli, dar și despre pericolul victimizării prin exploatarea minorilor și pericolul consumului de droguri. Activitatea a fost interactivă, copiii institutionalizați au participat activ la discuții și au dovedit ca sunt intersați de acumularea de noi informații.

Mulțumim conducerii școlii dar și consilierului educativ și tuturor educatorilor care, cu multă dragoste de copii și de profesie, fac posibila integrarea in societate a acestor tineri vulnerabili!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.