Dental Alliance
December 4, 2023

ACTIVITĂȚI PREVENTIVE DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI ALĂTURI DE ELEVI

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

În perioada 6-10 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Siguranță Școlară Neamț, alături de cei ai Serviciului Rutier Neamț și polițiștii de prevenire au desfășurat 12 activități informativ – preventive, în Piatra-Neamț, Roman și Bodești.

Poliţiştii au transmis elevilor informaţii legate de măsurile ce trebuie cunoscute şi aplicate pentru siguranţa personală, în familie, la şcoală sau pe stradă.

De asemenea, au fost transmise informaţii referitoare la educaţia rutieră, fiind prezentate principalele reguli de circulaţie ce trebuie respectate pentru a fi în siguranţă, pe stradă, în calitate de pieton sau de biciclist și în mijloacele de transport, în calitate de pasager.

Totodată, polițiștii au transmis aspecte legate de drepturile și obligațiile pe care le are orice cetățean, precum și cu privire la respectarea normelor de conviețuire în cadrul societății.

La activitățile desfășurate de polițiști au  participat aproximativ 400 de elevi atât din mediul urban cât și din cel rural.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap