Dental Alliance
December 9, 2023

Actorul romașcan Sergiu Smerea, din nou pe marele ecran. Filmul ”Haita de Acțiune”, primul loc în box office-ul de weekend

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Cinematografia autohtonă se mișcă în direcția bună, deși opiniile legate de calitatea producțiilor cinematografice împarte publicul român în categoria celor conservatori, care apreciază filmele de genul ”Eu când vreau să fluier, fluier” sau ”Un pas în urma serafimilor” și a celor care mai liberali, amatori ai ”Teambuilding”, ”Romina, VTM” și, mai nou, ”Haita de Acțiune”.

Producătorul Matei Dima a adus pe marile ecrane un alt proiect cinematografic ambițios, cu Matei Dima, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Anca Dinicu, Iulian Postelnicu, Alex Delea şi Elena Chiriac (foşti concurenţi Survivor România), Iancu Sterp, Alex Bogdan și Sergiu Smerea. Filmul a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend, cu încasări de peste 3 milioane de lei. “Haita de acţiune”, în regia lui Vlad Dobrogeanu, a fost văzut în cinematografe în weekendul de lansare de 115.991 de spectatori.

Tânărul actor romașcan Sergiu Smerea, care îl interpretează pe Junior în filmul ”Haita de Acțiune”, s-a născut la Roman și este absolvent al Liceului Tehnologic “Miron Costin” Roman și a Facultății de Teatru și Film de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. A apărut fugar în Las Fierbinți, are la activ câteva reclame, printre care Coca-Cola, precum și roluri importante pe marele ecran. Pentru rolul lui Iuliu Roșu din filmul Balaur, a fost nominalizat la Premiile Gopo 2023 la categoria Cel mai bun actor în rol secundar.

Filmul ”Haita de Acțiune” a avut premiera pe 21 martie în cinematografele din România.

 

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap