Dental Alliance

Actualizare știre: bătrâna, victimă nevinovată a unei depășiri iresponsabile

0
YRY Residence

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 207D, în localitatea Gâdinți, a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din Boghicea, ar fi condus un autoturism, pe sectorul de drum anterior menționat, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de depășire, intrând în coliziune cu un autoturism, ce se afla angajat în depășirea acestuia.

În urma coliziunii, autoturismul, condus de tânărul de 22 de ani, ar fi fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 52 de ani, din Doljești, ce circula pe același sens, în fața sa, care ar fi acroșat o femeie, în vârstă de 78 de ani, din Gâdinți ce se afla în afara părții carosabile. Totodată, în urma impactului, primul autoturism s-ar fi răsturnat pe cupolă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii de 78 de ani. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap