Dental Alliance
August 8, 2022

ACUM! Accident cu victime încarcerate, în Neamț!

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Pompierii Detașamentului Piatra Neamț s-au deplasat la un accident petrecut pe raza localității Oșlobeni, comuna Bodești. Din primele informații un autoturism a lovit un cap de pod. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate în autovehicul.

La sosirea pompierilor, una dintre victime fusese deja scoasă din autoturism. Pentru cealaltă persoană au fost necesare aplicarea manevrelor de resuscitare.

Pompierii au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, precum și ambulanța TIM, alături de o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii au constatat că un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat intr-un cap de pod. În autoturism se aflau două persoane, care au rămas incarcerate. Conducătoarea autoturismului, în vârstă de 74 de ani, a fost scoasă din interiorul autoturismului de către cetățeni. Pompierii,  cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice, au descarcerat o femeie de 53 de ani (pasager în autoturism). Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț. Cealaltă victima a fost preluată de echipajul de la SAJ.

În același timp, militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.