Dental Alliance

June 20, 2024

Adio Profesorului de Filosofie și Omului de Cultură Laurențiu Vasiliu – O Pierdere Greu de Suportat pentru Comunitatea “Roman Vodă”

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Pentru foștii colegi de cancelarie și absolvenții școlii “Roman Vodă”, o veste tristă a lovit comunitatea noastră, întristându-ne profund. Profesorul de filosofie și omul de cultură Laurențiu Vasiliu a părăsit această lume pentru a se alătura celor veșnice. Plecarea sa lasă un gol imens în inimile noastre, iar amintirea sa va rămâne vie în sufletele noastre.

Laurențiu Vasiliu a fost nu doar un profesor dedicat și un mentor pasionat, ci și un om de cultură cu o viziune amplă asupra lumii și a cunoașterii. Contribuțiile sale în domeniul filosofiei și ale culturii au influențat generații întregi de elevi, marcându-i în mod profund.

Înmormântarea profesorului Vasiliu va avea loc duminică, la ora 12:00, în Cimitirul Eternitatea Roman. Îndemnăm toți cei care l-au cunoscut sau au fost influențați de învățăturile sale să se alăture familiei și prietenilor în aceste momente de tristețe.

Adioul adus profesorului Vasiliu nu este doar o despărțire tristă, ci și o recunoaștere a impactului său semnificativ în formarea noastră intelectuală și spirituală. Suntem recunoscători pentru timpul petrecut împreună, pentru înțelepciunea și cunoștințele pe care le-a împărtășit cu noi.

Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa, iar amintirea sa să rămână vie în sufletele noastre. În aceste momente dificile, suntem alături de familia și cei dragi profesorului Laurențiu Vasiliu.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.