Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Adolescent de 15 ani înecat în râul Moldova lângă Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Înca o  tragedie care a șocat comunitatea locală, un adolescent în vârstă de 15 ani din localitatea Dulcești a fost înecat în râul Moldova, aflat pe teritoriul satului Corhana. Autoritățile au fost alertate și o operațiune complexă de căutare și salvare a fost declanșată în vederea recuperării trupului neînsuflețit al băiatului.

La fața locului s-au deplasat echipe de pompieri din Roman, care au început căutările cu ajutorul unei bărci specializate. Căutările sunt coordonate cu atenție, având în vedere complexitatea terenului și condițiile dificile oferite de râul Moldova. De asemenea, pentru a spori șansele de recuperare a trupului, a fost solicitată intervenția unui echipaj de scafandri specializați.

Potrivit informațiilor preliminare, adolescentul se afla într-o excursie de vară împreună cu prietenii săi. Evenimentul tragic a avut loc în timp ce băiatul se scălda în râul Moldova, iar circumstanțele exacte ale incidentului urmează să fie stabilite în urma unei investigații amănunțite.

Reprezentanții autorităților locale și ai serviciilor de urgență îndeamnă comunitatea să respecte regulile de siguranță atunci când se află în apropierea apei, în special în zonele cu risc crescut de înec. Într-o declarație, oficialii au reamintit importanța supravegherii constante a copiilor și tinerilor în timp ce aceștia se află în apropierea corpurilor de apă.

Întrucât operațiunea de căutare și salvare este în desfășurare, autoritățile sunt hotărâte să facă tot posibilul pentru a aduce un sfârșit cât mai rapid și cu bine acest episod tragic. Comunitatea se mobilizează pentru a oferi sprijin familiei îndoliate în aceste momente dificile.

Evenimentul servește drept o amintire dureroasă a pericolelor asociate cu activitățile desfășurate în apropierea apelor curgătoare și aduce în prim-plan importanța informării corecte și a precauțiilor necesare în astfel de situații.

Foto Arhiva

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.