Dental Alliance
April 14, 2024

Adrian Niță: Din fericire, nu mai este mult și orașul Piatra Neamț va scăpa de acest virus al incompetenței și al mârșăviei.

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Vă mai amintiți când povesteam despre blaturi politice și înțelegeri obscure?! Astăzi, doi consilieri municipali PSD pare că au confirmat ceea ce spuneam atunci. Dorind parcă să ofere posibilitatea celor din PNL să își justifice eșecul politic și administrativ, li s-au alăturat în demersul de a schimba unul dintre viceprimari și, mai mult, și-au negociat funcția pentru unul dintre ei, pe persoană fizică, încălcând decizia partidului.
Interesant este că unul dintre ei și-a dovedit “loialiatatea față de pietreni” refuzând sa voteze amendamentele propuse de PSD ce ar fi îmbunătățit calitatea vieții cetățenilor, la ședința în care s-a votat bugetul municipiului Piatra-Neamț. Asta ne dovedește că interesele personale au primat în fața interesului pietrenilor. Acum înțelegem și de ce a procedat astfel.
PSD Piatra-Neamț NU dorește să ia parte la dezastrul administrativ în care PNL a adus municipiul Piatra-Neamț! Drept urmare, organizația județeană i-a exclus astăzi din partid pe cei doi care s-au alăturat majorității toxice creată în jurul PNL.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.