Dental Alliance
March 1, 2024

Adrian Niță PSD Neamț: Astăzi, de Ziua Constituției, ne amintim cu mândrie și respect de fundația pe care se construiesc democrația și statul de drept în România

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Astăzi, de Ziua Constituției, ne amintim cu mândrie și respect de fundația pe care se construiesc democrația și statul de drept în România. Constituția noastră nu este doar un document istoric, ci un pact viu, care reflectă unitatea, voința și aspirațiile noastre ca națiune. În spiritul acestor valori fundamentale – libertate, dreptate și egalitate – să ne reînnoim angajamentul de a le respecta și proteja.
🤝 Astăzi, alături de tinerii social-democrați din Piatra Neamț, am marcat această zi semnificativă printr-o acțiune comunitară. Împărțind flyere și povestind despre istoria și importanța Constituției, am reușit să aducem mai aproape cetățenii de acest text esențial care ne ghidează viața civică și politică.
🌹 Îi mulțumesc fiecărui participant pentru efortul și pasiunea arătate în această zi importantă. Să continuăm să lucrăm împreună pentru binele și prosperitatea comunității noastre, inspirați de principiile solide ale Constituției României.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.