Suplimente Alimentare Imunyze

Află aceste mituri la ruletă la început de 2022

Acoperisul1

Condor Resort

De-a lungul anilor, ruleta a rămas una dintre cele mai populare jocuri de la cazino chiar dacă au apărut tot mai multe jocuri noi și cu tehnologii îmbunătățite. Totuși, exact ca orice alt lucru care rezistă testului timpului, popularitatea de la ruletă a dat naștere câtorva mituri. Chiar și în secolul 21 încă există foarte multe mituri cu privire la ruletă care afectează strategia de pariere a jucătorilor. Este foarte greu să nu crezi toate aceste mituri întrucât există de foarte mult timp și sunt promovate peste tot. Învață cum să faci bani online și să pariezi corespunzător de pe diferitele site-uri de pariuri.

Numere norocoase

Faptul de a câștiga o sumă mare de bani în doar câteva runde jucate la ruletă nu este imposibil. Însă, există foarte multe mituri cu privire la modul de a câștiga la ruletă. De exemplu, în cultura chineză oamenii cred că există anumite numere norocoase și numere pierzătoare, iar mulți jucători își bazează pariurile pe aceste numere întrucât sunt foarte superstițioși. Ei cred că faptul de a paria pe numerele norocoase și faptul de a nu paria pe cele pierzătoare le va oferi o șansă mai mare de câștig.

De asemenea, numerele care nu au mai apărut de mult timp pe ruletă joacă un rol important în acest mit. Jucătorii cred că dacă aceste numere nu au apărut de ceva timp pe ruletă este foarte mare probabilitatea să vină în următoarele câteva rotiri. Aceste numere norocoase sunt doare niște presupuneri fără nici o bază solidă. Ruleta este un joc în care numerele sunt generate în mod aleatoriu, motiv pentru care este imposibil să știi cât de des vei vedea un anumit număr pe roată.

Nici măcar cel care învârte roata nu va știi ce număr urmează. Chiar dacă poate acest mit sună destul de interesant pentru unii jucători, faptul de a-l crede nu te va ajuta cu nimic și nici nu te va face un jucător mai bun.

Pariază pe negru și roșu în același timp

Ruleta este unul dintre cele mai ușoare jocuri de la cazino întrucât trebuie doar să înțelegi sistemul de pariere. Ai pariuri interioare unde poți să pariezi specific pe anumite numere și pariuri exterioare care îți permit să pariezi pe pariuri egale cum ar fi pe ambele culori în același timp.

Faptul de a plasa pe un număr specific, dar în același timp și pe o culoare specifică, adică negru sau roșu este foarte diferit de a paria doar pe negru sau doar pe roșu. Unii jucători aleg să sfideze puțin aceste reguli. De exemplu, ei pariază pe 2 de roșu și pe 4 de negru. Acest lucru este, însă, posibil întrucât pariul este pe două numere diferite și pe șansa egală de a nimeri atât roșu, cât și negru. Totuși, cazinoul nu te lasă să plasezi ambele culori pe același număr, întrucât acest lucru ar fi în contradicție cu scopul principal al jocului de ruletă.

Pierderi în mod intenționat

Unii jucători care au pierdut de mai multe ori la ruletă cred că cei de la cazino au ceva împotriva lor, ceea ce ne duce la următorul mit. Ei cred că cei de la cazino fac în mod intenționat ca jocul să fie împotriva jucătorului. Chiar dacă aceasta pare o teorie destul de bună și plauzibilă pentru unii este chiar foarte departe de adevăr. Cazinourile moderne au reguli și controale stricte și frecvente pentru a-i împiedica atât pe jucători să trișeze, cât și pe cei de la cazino să poată măslui jocul.

Gândește-te în modul următor: legile fizicii sfidează complet acest mit, întrucât dacă bila ar putea fi manipulată în vreun fel, nici măcar cei de la cazino, dar nici jucătorii nu ar putea să observe acest lucru. În plus, ruleta online afișează rezultatele cu ajutorul unui generator de numere la întâmplare, motiv pentru care jocul este imposibil de învins de către hackeri.

Interzicerea jucătorilor care câștigă prea des

Un alt mit care circulă foarte des prin cazinouri este acela că jucătorii care au câștigat de foarte multe ori o să aibă interdicție la cazino. Acest mit s-a transformat într-unul destul de larg răspândit, astfel că jucătorilor le este frică să mai parieze sume mari la ruletă deoarece cred că cei de la cazino le vor interzice să mai poată juca.

Chiar dacă există cazuri când jucătorilor li s-a interzis la cazinourile fizice să mai joace la acestea au fost din motive etice, cum ar fi faptul că au fost prinși că au trișat prin diverse metode. Un jucător care câștigă în mod legal, fără a folosi strategii interzise în mod clar de regulamentul cazinoului nu va avea niciodată o interdicție la un cazino fără vreun motiv întemeiat.

Numere calde și numere reci

Mitul numerelor calde și numerelor reci este și acesta larg răspândit. Numerele calde se referă la numerele care au apărut de foarte multe ori pe ruletă la ultimele 100 de invartiri. Numerele reci, pe de altă parte, sunt cele care au apărut cel mai rar la ultimele 100 de invartiri. Din acest motiv, unii jucători pur și simplu stau și urmăresc primele 100 de rotiri ale ruletei până să înceapă și ei să joacă pentru a putea identifica aceste numere.

Ei cred că astfel o să găsească acele numere care le vor aduce câștiguri garantate. După cum am menționat și anterior, numerele de la ruletă vin în mod aleatoriu și nu există nici o persoană care să poată știi cu exactitate ce număr urmează să fie învârtit la ruletă. Fiecare număr are o șansă egală de a fi nimerit în runda următoare și nu există numere cu șanse mai mari sau mai mici ca altele.

Concluzie

Poată că deja știai de unele dintre aceste mituri, însă adevărul este că acestea încă circulă destul de des la cazinouri. Cele cu numerele norocoase și cu numerele calde și reci sunt printre cele mai răspândite în toată lumea, însă probabil că deja ți-ai dat și tu seama cât de false sunt aceste mituri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.