Dental Alliance
October 2, 2023

AFM a avizat o finanţare de 252.000 lei pentru 105 autovehicule uzate, prin Programul „Rabla Local”

0
rabla
YRY Residence

Restaurant Portofino

Prin intermediul unui comunicat de presă transmis de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), s-a anunțat că joi au fost aprobate cinci dosare de finanțare depuse de unitățile administrativ-teritoriale în cadrul programului „Rabla Local”. Aceste dosare vizează achiziționarea a 105 autovehicule uzate, în valoare totală de 252.000 lei. Acest anunț a fost transmis către AGERPRES.

În acelaşi timp, membrii Comitetului de Avizare al AFM au avizat favorabil, pentru Programul „Rabla Clasic”, 457 de dosare pentru 729 autovehicule şi 25 motociclete, în cuantum de 11.437.500 lei.

În plus, în cadrul programului „Casa Eficientă Energetic”, a fost publicată o nouă listă cuprinzând un dosar acceptat, cu o finanţare de circa 54.980 de lei.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente programelor „Rabla Local”, „Casa Eficientă Energetic” şi „Rabla Clasic”. Agerpres

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap