Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, cu ajutorul Instituției Prefectului Neamț, a împărțit materiale de informare în mai multe comune din județ

Instituția Prefectului Neamt, partener instituțional important al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, respectiv Centrul Regional Bacău susține acțiunile de informare și prevenire a populației din județul Neamț cu privire la riscurile exploatării prin munca in situația acceptării unui job in străinătate.
 
Astfel, in cadrul campaniei naționale ,, Cunoaște-ți drepturile! Respecta-ți obligațiile!”, cu sprijinul raportorului județean antitrafic, au fost distribuite materiale informativ-preventive către 9 primarii din județul Neamț: Tupilati, Războieni, Gheraiesti, Bodesti, Petricani, Pastraveni, Tibucani, Urecheni și Grumăzești.
 
De asemenea, Instituția Prefectului Neamț sprijină și campania naționala on-line ,,Jobul perfect, iluzie cu sens unic!”, promovând pe pagina oficială a instituției logo, mesajul antitrafic, dar și sfaturi și recomandări pentru a evita situațiile de trafic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.