Dental Alliance
October 1, 2023

Alături de oamenii de afaceri din Neamț!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Seara trecută au avut loc alegerile biroului politic al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali din județul Neamț.

În calitate de preşedinte PNL Neamț, felicit întreaga echipă pentru organizarea unui eveniment remarcabil, care a reunit peste 100 de antreprenori liberali, împreună cu care am avut întotdeauna o colaborare deosebit de bună şi de productivă pentru județul nostru.

Îi felicit pe preşedintele organizației oamenilor de afaceri liberali, domnul Lucian Blaga, pe domnul prim vicepreşedinte, Adrian Alin Tănase, pe domnul secretar general,  George Dron şi pe toți noii membri aleşi ai biroului politic, reprezentanți ai majorității localităților nemțene.

Ca şi până acum, ştiu că activitatea COAL, ca parte esențială a Partidului Național Liberal, va aduce rezultate calitative şi multe beneficii pentru întreaga comunitate locală.

Întâlnirea de ieri a fost un foarte bun prilej pentru a discuta despre situația economică la nivel național şi despre măsurile fiscale asupra cărora am convenit la nivel de partid. Susținerea PNL pentru mediul de afaceri este vizibilă prin poziția pe care ne-am asumat-o față de contextul economic actual şi o spun răspicat: mediul privat este partenerul nostru de încredere, alături de care am construit cele mai bune mijloace pentru dezvoltarea locală şi județeană.

Continuăm această colaborare în care mereu mi-am pus toată încrederea şi, alături de oamenii de afaceri liberali, o echipă puternică şi foarte serioasă față de obiectivele pe care le are, vom demostra că şi la Neamț #sepoate!

 

George Lazăr, preşedinte PNL Neamț

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap