November 30, 2021

Alba-neagra cu deciziile: 17 școli din București vor continua orele fizic, pentru că Hotărârea de Guvern nu a apărut în Monitorul Oficial

Situație cel puțin greu de înțeles pentru autoritățile din țara noastră. CMBSU (Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență) a fost nevoită să dispună reluarea activității cu prezență fizică în 17 școli din București. Motivul? Noua Hotărâre de Guvern prin care toate unitățile de învățământ sunt închise fizic nu a fost încă publicată în Monitorul Oficial și CMBSU a trebuit să respecte normele aflate în vigoare.

Comunicatul dat publicității de Instituția Prefectului Capitalei:

Instituția Prefectului – Municipiul București informează că astăzi (ieri-n.red.), 25.10.2021, s-a desfășurat ședința extraordinară a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, prin utilizarea mijloacelor electronice de comunicare.

În conformitate cu prevederile art. 7 alin. (2) din Ordinul comun – Ministerul Educației (nr. 5338/01.10.2021) și Ministerul Sănătății (nr. 1082/01.10.2021) – pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările și completările ulterioare, Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a dispus reluarea activității cu prezența fizică pentru 17 unități școlare.

Situația a aprins, încă o dată mediul online, sute de persoane comentând pe marginea acestui subiect. Mulți dintre ei condamnă lipsa de profesionalism a guvernanților, precum și lipsa deciziilor clare în situația generată de pandemie. Directorii unităților de învățământ vor asigura punerea în aplicare a prevederilor hotărârii adoptate.

Alba-neagra cu oamenii. În asemenea hal a ajuns țara asta? Mi-e milă de români că au votat greșit și că destinele le-au încăput pe mâinile unor incompetenți. Pentru că atitudinea voastră sfidătoare lipsită de umanitate le-a distrus lor viețile. Iar mai grav este că foarte mulți și-au pierdut viața și au lăsat în urmă multă suferință. Iar când aduci suferință multă cuiva, să fiți cu băgare de seamă, voi suflete pătate cu sânge ce sunteți!”

Voi sunteți cretini? Cum este posibil să dați hotărâri peste noapte…Ba sunt închise …Ba deschise! Habar nu aveți de capul vostru!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.