Dental Alliance
December 9, 2023

Alertă ANSVSA: Produs retras din magazinele Kaufland, Auchan, Carrefour și Cora. Conține o proteină care poate produce alergii

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Un produs care conține o proteină din lapte introdusă la fabricare, probabil dintr-o eroare tehnică, a fost retras din magazinele Kaufland, Carrefour , Auchan și Cora din cauză că poate produce alergii.

ANSVSA a anunță că magazinele Carrefour, Kaufland, Auchan şi Cora au retras de la vânzare un tip de desert. Se pare că din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit.

„Stimați clienți, Compania Alois Müller GmbH & Co.KG efectuează rechemarea produsului 4025500275211 – Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de crema de nuci de cocoș (2 x 70 g) ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor, menționat mai jos.

Motivul retragerii: din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit.

Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte. Pentru persoanele care nu suferă de alergie la proteină din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții.

Persoanele care au achiziționat acest produs și care suferă de alergii sunt rugate să nu îl consume, să îl returneze la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lui. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

Lista magazinelor din care a fost retras produsul

Lista magazinelor Kaufland din care a fost retras produsul poate fi consultată AICI: Rechemare Muller Vegane Mousse ciocolata Kaufland

 

Loturile afectate

Sunt afectate doar următoarele date limită de consum și loturi:

MÜLLER VEGAN MOUSSE DE CIOCOLATĂ (2 X 70 G)

Data limită de consum – 13.05.2023
Data limită de consum – 27.05.2023″, se arată într-un comunicat al ANSVSA.

Aceeași alertă alimentară a fost emisă și de Carrefour, Kaufland și Cora. Persoanele cu alergii sunt sfătuite să se abţină de la consumul produselor din loturile vizate – respectiv cele cu data de expirare 13 mai şi 27 mai.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap