Oana Bulai

November 29, 2020

Alertă în județul Timiș! Criminal căutat de polițiști! Deja a făcut 5 victime: patru persoane înjughiate și una lovită cu mașina!

Un tânăr de 33 de ani a înjunghiat mortal, miercuri dimineaţa, un bărbat în oraşul Făget, iar pe soţia acestuia a rănit-o grav. Acesta a fugit şi a rănit un alt bărbat într-un sat din apropiere, fiind căutat de poliţiştii din Timiş, notează mediafax.ro

Conform mediafax, un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mişcare, când un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuţit, cu care l-a înjunghiat mortal pe bărbat iar pe femeie a rănit-o grav. Individul a furat una dintre biciclete, cu care a mers într-un sat din apropiere, unde a lovit un bărbat iar apoi i-a furat maşina. Mai târziu, acesta a înjunghiat alte două persoane în satul Temereşti, iar pe alta a lovit-o cu o maşină pe care a furat-o. Bărbatul nu a fost încă prins.

Conform unor surse judiciare, individul care a atacat cinci persoane se numeşte Ionel Boldea şi este din localitatea timişeană Bichigi. 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.