Suplimente Alimentare Imunyze

ALERTĂ într-o localitate din Neamț: Doi copii, scoși inconștienți din apele râului Bistrița

Acoperisul1

Condor Resort

Alertă în localitatea Borca din județul Neamț, după ce doi copii au căzut în apele râului Bistrița. Cei doi copii au fost scoși din apele râului, inconștienți. Este vorba despre doi frați: o fetiță de 8 ani și un băiat de 7 ani. Echipajele de salvare au început manevrele de resuscitare.

Potrivit ISU Neamț, prin apel la 112, în jurul orei 14:41, pompierii au fost înștiințați despre faptul că doi copii au căzut în râul Bistrița, în comuna Borca.

UPDATE 2, ora 17.00: Cei doi copii au fost transportați la Spitalul din Bicaz de către două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean, în curs de resuscitare.

UPDATE: Precizările IPJ Neamț:

Sâmbătă, în jurul orei 14:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că doi copii au căzut în râul Bistrița, în localitatea Borca.

copii cazuri in apa neamt 1

Din primele cercetări a reieșit că cei doi minori, de 7  respectiv 8 ani, s-ar fi jucat pe luciul de gheață, care s-a rupt. Cei doi copii au căzut  în râul Bistrița.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului, SAJ Ceahlău și SVSU Borca și Farcașa.

copii cazuri in apa neamt 2

O fetiță în vârstă de aproximativ 8 ani a fost scoasă din apele râului Bistrița de către cetățeni, în stare de inconștiență, până la sosirea forțelor de intervenție. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și i se aplică manevre de resuscitare.

Băiatul de 7 ani a fost găsit la o distanţă de un kilometru de unde se presupune că au căzut în apă cei doi copii, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Medicii sosiţi la faţa locului au început să aplice imediat manevrele de resuscitare celor doi copii, după care au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.