Dental Alliance
August 8, 2022

Alessandro Mucea merge în MAREA FINALĂ de la SuperStar!

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

La doar 18 ani, tânărul Alessandro Mucea din Cotu Vameș, Neamț este deja un mare artist și un munte de emoție transmisă prin muzică ce a cucerit jurații și publicul emisiunii SuperStar difuzate de PRO TV. Superstar România a debutat în toamna anului 2021 şi îi are ca juraţi pe patru dintre cei mai cunoscuți muzicieni ai României: Carla’s Dreams, Smiley, Marius Moga şi Raluka.

În luna septembrie, Alessandro urcat prima dată pe scena de la „SuperStar”, acolo unde a interpretat melodia „La Boheme” a lui Charles Aznavour. I-a convins din prima clipă pe jurații care l-au trimis în etapa următoare.

Deși a pornit în concurs timid, cu o lipsă de încredere în el însuși și cu o poveste de viață impresionantă, Alessandro a reușit pe parcursul competiției să își regăsească adevărata valoare. Îi plac foarte mult baladele și melodiile în limba franceză și este cel mai mare critic al său. Cei mai mari susținători sunt profesoara de canto și frații lui. Este recunoscător tuturor celor care îl susțin și spune că mesajele de încurajare pe care le primește îi dau încredere să meargă mai departe.

Prima gală live a emisiunii a avut loc miercuri, 1 Decembrie, când zece concurenţi au cântat pentru calificarea în etapa următoare. Numai opt dintre ei au convins publicul, printre care s-a numărat și Alessandro.

În cel de-al treilea show LIVE de vineri, 10 decembrie, Alessandro Mucea a încântat juriul și publicul cu piesa ”Way Down We Go”, semnată Kaleo.  După momentul spectaculos de pe scenă, Alessandro Mucea a primit aprecierile juraților.

Raluka: ”Tu deja ai început să gândești ca un artist care cântă pentru publicul lui. Tu, indiferent ce se întâmplă, tu ai să continui pentru acest vis pe care îl ai. Ai o voce minunată”. 

Marius Moga: ”Cum s-a nimerit să înceapă filmul tău, acum, la SuperStar. Ai primit rolul vieții tale. Ești cel mai sincer actor. Jos pălăria, my friend!”.

Smiley: ”Vreau să te felicit pentru alegerea muzicală. Dacă ți-aș fi fost antrenor, cu siguranță ți-aș fi ales-o și eu. Ce vreau să punctez este că sinceritatea în orice formă, cu imperfecțiuni, cu greșeli, este ceea ce ne dorim să vedem în viață, la televizor, în toți artiștii care cântă pentru noi.”

Carla’s Dreams: ”Cum ai cântat tu piesa asta, ai fost fix omul ăsta care a spus: toți avem probleme. Orice se întâmplă, tu mergi pe drumul tău. Și eu asta respect”.

Susținut de public, Alessandro Mucea și-a adjudecat un loc în Marea Finală. Felicitări!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.