Dental Alliance
October 2, 2023

Alt accident cu victimă în Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La ora 22:27, pompierii au fost înștiințați despre un accident rutier produs în localitatea Bradu din comuna Grințieș.
La locul producerii evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.
Un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă, a lovit un gard și o cutie de distribuție a unui post de  transformare a unui operator economic de distribuție a gazelor, și s-a răsturnat într-un șanț.


Până la sosirea forțelor de intervenție conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani, s-a autoevacuat. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD dar a refuzat transportul la spital.


Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.
Operatorul economic de distribuție a gazelor a fost înștiințat pentru remedierea defecțiunilor.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap