San Marco Roman
Sun. Jun 16th, 2019

Alți 4 bețivi depistați la volan în Neamt

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au depistat pe DJ 159C, în localitatea Borleşti, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Rediu.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,  care a indicat o valoare de peste 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din Ruginoasa care conducea un autoturism pe DN 15D, în localitatea Girov, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto  a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au depistat pe un drum comunal din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 27 de ani, din Borleşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.·  

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au depistat în trafic un bărbat,  de 49 de ani, din Pipirig, care conducea un autoturism pe strada Gaterului, din localitatea Pipirig.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate situațiile, poliţiştii continuă cercetările  sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.   

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.