San Marco Roman

San Marco Roman

April 1, 2020

Alți doi bețivi prinși în trafic

Două persoane sunt cercetate de polițiștii rutieri sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 26 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, care conducea un autoturism pe o stradă din Tîrgu-Neamț.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 27 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, care conducea un autoturism pe Bulevardul Traian din Piatra Neamț.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.