October 24, 2021

Alți doi bețivi prinși la volan în Neamț, total 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 11 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Roznov au depistat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Săvineşti, care conducea un autoturism, în Roznov,  sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

***

La aceeaşi dată poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Piatra Neamţ, care conducea un autoturism, în Girov,  sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.