Dental Alliance

Alți doi inconștienți prinși la volan băuți, în Neamț

0
YRY Residence

În noaptea de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat în trafic un tânăr, de 28 de ani, din Roznov, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertății, în localitatea Roznov.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale a refuzat testarea.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul recoltării probelor biologice.

*

La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au depistat în trafic un bărbat, de 35 de ani, din Piatra-Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 157D, în localitatea Gârcina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap