Alți doi nemțeni opriți de polițiști în timp ce erau la volan sub influența băuturilor alcoolice

Brigada de Politie Rutiera a organizat o actiune pentru depistarea celor care depasesc viteza legala admisa.

Doi bărbați de 42, respectiv 52 de ani, din Petricani și Girov, sunt cercetați de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 155 I, în localitatea Păstrăveni, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la un centru de permanență, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

La aceeași data, polițiștii din cadrul Biorului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din Girov, în timp ce conducea un autoturism pe DC 157 H din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la un centru de permanență, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.