San Marco Roman

San Marco Roman

August 18, 2019

Alți nemțeni aflați sub influența alcoolului la volan, depistați de polițiști

La data de 17 august a.c., polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 44 de ani, din Tarcău, care conducea un autoturism pe DC 136, în localitatea Tarcău, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

***

La data de 18 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat în trafic un bărbat, de 54 de ani, din Bâra, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 207 A, în localitatea Luțca.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

***

La data de 18 august a.c., polițiștii orașului Tîrgu Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 26 de ani, din Timișești, care conducea un autoturism pe strada Veniamin Costache, din Tîrgu Neamț, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cele trei cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.