Dental Alliance

July 15, 2024

Ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident în Târgu Neamț. Șase persoane au fost rănite

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Un accident rutier soldat cu rănirea a șase persoane, a avut loc, luni dimineață în Târgu Neamț.

Potrivit IPJ Neamț, la data de 31 iulie, în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Mărășești, în Târgu-Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, în vârstă de 49 de ani, din Răucești, conducea un autoturism pe strada Veterani, din direcția Oglinzi spre Târgu-Neamț, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu o ambulanță, ce se afla în misiune și se deplasa pe strada Mărășești, condusă de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Răucești, aceasta fiind proiectată într-un TIR ce se deplasa pe sensul opus.

În urma impactului primul autoturism ar fi fost proiectat în gardul unui imobil.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto cu vârste de 49 și 52 de ani și a altor 4 persoane cu vârste cuprinse între 20 și 73 de ani.

Victimele sunt un pacient, asistent ambulanță, voluntar ambulanță, pasager TIR.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.