Dental Alliance
August 18, 2022

Ambulanță de la SAJ Roman aflată în misiune implicată în accident cu victime pe E85 la Săbăoani

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Prin apel la 112, în jurul orei 02:58, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, pe raza comunei Sabăoani, în zona Castelului de apă.
Apelantul neputând să identifice cu precizie locul evenimentului,  au fost alertate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman și Detașamentul de pompieri Pașcani și echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman și Pașcani.

Ajunși primii la locul evenimentului,  pompierii romașcani au constatat că accidentul rutier s-a produs între o autoutilitară (ambulanță de la SAJ Roman aflată în misiune) și un autoturism, cele două autoturisme părăsind partea carosabilă.
În urma accidentului rutier au rezultat două persoane încarcerate, ce se aflau în autoturism. Cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare,  pompierii romașcani au evacuat din interiorul autoturismului două persoane (un bărbat de 24 de ani și o femeie de 21 de ani).


În ambulanță se aflau două persoane,  conducătorul auto și asistentul medical.
Toate persoanele implicate în accidentul rutier au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ, după care au fost transportate la spital.
Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier, pentru reluarea traficului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.