Dental Alliance
December 11, 2023

Anul acesta Romanul va avea de sărbători iluminatul ornamental nu doar în zona centrală

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Romanul se pregătește să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă într-un mod spectaculos, grație unei noi achiziții realizate în această toamnă. Echipa din cadrul Direcției de Servicii Edilitare a depus eforturi considerabile pentru a aduce proaspătul aer al sărbătorilor în oraș.

În contextul anunțului recent, reprezentanții municipalității au declarat că au achiziționat o serie de decorațiuni ornamente strălucitoare, menite să înlocuiască aranjamentele vechi și deteriorate de vreme. Această investiție nu doar că va reîmprospăta aspectul orașului, dar va și adăuga o notă de magie înainte de sărbătorile de iarnă.

Echipa din cadrul Direcției de Servicii Edilitare a demarat deja lucrările de amplasare a noilor decorațiuni, asigurându-se că acestea vor fi gata în timp util pentru a întâmpina sărbătorile cu strălucire. O parte din aceste decorațiuni vor aduce un plus de farmec în principalele zone din oraș, astfel încât să fie vizibile și apreciate de toți locuitorii.

Primarul orașului a subliniat importanța acestei investiții, menționând că “Romanul trebuie să strălucească mai mult ca niciodată în timpul sărbătorilor de iarnă. Aceste decorațiuni ornamente strălucitoare sunt dovada angajamentului nostru de a oferi locuitorilor noștri o atmosferă magică și de neuitat în această perioadă specială.”

Cu noutatea și strălucirea aduse de aceste decorațiuni, locuitorii Romanului așteaptă cu nerăbdare să vadă cum orașul lor se transformă într-un tărâm de poveste în timpul sărbătorilor de iarnă. Înconjurați de iluminatul ornamental, toți se pregătesc să sărbătorească împreună bucuria și frumusețea sărbătorilor de iarnă.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap