Suplimente Alimentare Imunyze

ApaServ, avarii în tot județul: locuitorii din Piatra și Târgu Neamț, afectați

Acoperisul1

Condor Resort

Mesaj 1: Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 17.02.2022 între orele 09.00-14.30, în Cartierul Gara Veche din Municipiul Piatra Neamț. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Mesaj 2: Pentru realizarea unei intervenții la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 17.02.2022, în intervalul orar 09.00-13.00 în Orașul Tg Neamț. Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: 1 Mai, Griviței, Nemțișor și Aprodu Purice.

Mesaj 3: Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 17.02.2022, în intervalul orar 09.30-12.00 în Sat Viișoara din Comuna Alexandru cel Bun. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.