Dental Alliance
March 1, 2024

Apel la Solidaritate: Hoții de Plase Parazăpezi, O Amenințare la Siguranța Publică în Icușești

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

În prag de iarnă, când natura își îmbracă ținuta albă și strălucitoare, plasele parazăpezi devin esențiale pentru a menține siguranța și mobilitatea în zonele afectate de zăpadă. Cu toate acestea, o problemă alarmantă a apărut în comunitatea Icușești – hoții de plase parazăpezi, indivizi fără scrupule care pun în pericol siguranța publică prin furtul acestor elemente esențiale.

Plasa parazăpezi, un element modest în ochii unora, joacă un rol crucial în asigurarea că drumurile noastre rămân deschise și accesibile pe durata sezonului rece. Cu toate acestea, există cetățeni care, din păcate, nu înțeleg importanța acestor dispozitive de protecție și le fură cu nesimțire.

Este momentul să ne mobilizăm și să facem front comun împotriva acestor infractori! Valoarea materială a acestor plase poate să nu fie mare, dar impactul asupra siguranței publice este enorm. Facem un apel către comunitatea noastră să fie vigilenți și să raporteze orice observații legate de plasele parazăpezi care au fost sustrase sau deteriorate.

Recent, am depus o sesizare la poliție și sperăm că acești hoți vor fi identificați și trași la răspundere. Dar avem nevoie de sprijinul vostru pentru a asigura că acești infractori nu scapă nepedepsiți. Dacă observați astfel de fapte sau aveți informații relevante, vă rugăm să le transmiteți autorităților sau să ne contactați direct.

Să nu uităm că aceste plase de protecție sunt bunuri publice, iar noi toți suntem responsabili să le păstrăm în stare funcțională pentru binele comun. Să acționăm împreună pentru a preveni repetarea acestor fapte condamnabile și pentru a menține siguranța în comunitatea noastră.

Vă mulțumim anticipat pentru sprijinul vostru! Împreună putem face diferența și asigura un sezon rece mai sigur pentru toți.

Primar Minica Marius

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.